JOCURI ACTIUNE - PILOT DE AVIOANE

Descriere Joc:

Jocul PILOT DE AVIOANE face parte din categoria JOCURI ACTIUNE si a fost jucat de 175 ori. Pilot de avioane este un joc nou de pilotat avioane , oferit in exclusivitate de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti gasi cat mai multe aventuri. Trebuie sa gasesti cat mai multe punctaje in acest joc daca vei trece de fiecare aventura a acestui joc. Trebuie sa conduci de fiecare data avionul incredibil si vei putea sa castigi fiecare aventura online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu avioane, jocuri noi avioane, jocuri online avioane, jocuri gratis avioane, avioane online, avioane jocuri, jocuri noi avioane, jocuri gratis avioane, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PILOT DE AVIOANE a fost adugat in data de: si este al 2391-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE