ACTIUNE - POKEMON 3

Descriere Joc:

Jocul POKEMON 3 face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 145 ori. Pokemon 3 este un joc nou de actiune unde trebuie sa mergi pe o adevarata bicicleta BMX. Demonstreaza ca te pricepi sa pedalezi si ca ai toata indemanarea necesara pentru a iti ajuta prietenii in acest joc gratuit sa castige. Demonstreaza ca te pricepi la acest joc si il vei ajuta pe cel mai bun maestru al pokemonilor sa mearga pe un bmx. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pokemon, jocuri online pokemon, jocuri noi pokemon, jocuri gratis pokemon, pokemon online, pokemon jocuri, jocuri cu pokemon, pokemon gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POKEMON 3 a fost adugat in data de: si este al 2394-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE