JOCURI TOM SI JERRY - TOM SI JERRY 3D

Descriere Joc:

Jocul TOM SI JERRY 3D face parte din categoria JOCURI TOM SI JERRY si a fost jucat de 120 ori. Tom si Jerry 3d este un joc nou gratuit, oferit de siteul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa incerci sa conduci alaturi de fiecare dintre cele doua personaje, cate un monster truck adevarat. Va trebui sa conduci pe fiecare traseu al jocului si sa incerci sa obtii un punctaj cat mai mare de care sa te bucuri alaturi de noi in acest joc gratuit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tom si jerry, jocuri noi tom si jerry, jocuri online tom si jerry, jocuri gratis tom si jerry, tom si jerry online, tom si jerry gratis, tom si jerry gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TOM SI JERRY 3D a fost adugat in data de: si este al 2396-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI TOM SI JERRY . Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE