JOCURI AVENTURA - APA SI FOC IN TEMPLUL PADURII

Descriere Joc:

Jocul APA SI FOC IN TEMPLUL PADURII face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 85 ori. Apa si Foc in templul Padurii este un joc nou online, de indemanare, oferit de siteul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa le oferi acestor doua personaje, toata indemanarea de a trece peste obstacolele si desigur, pericolele din templu. Trebuie sa treci cat mai repede de acest obstacol alaturi de Apa si Foc pentru a putea castiga aventura din final. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu apa si foc, apa si foc jocuri, apa si foc jocuri noi, apa si foc jocuri online, apa si foc jocuri gratis, apa si foc online, jocuri noi apa si foc, jocuri gratis apa si foc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

APA SI FOC IN TEMPLUL PADURII a fost adugat in data de: si este al 2398-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE