JOCURI AVENTURA - APA SI FOC IN TEMPLUL DE GHEATA

Descriere Joc:

Jocul APA SI FOC IN TEMPLUL DE GHEATA face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 81 ori. Apa si foc in templul de gheata este un joc online gratuit, gasit pe siteul www.jocuripoki.ro unde trebuie sa treci de aventura incredibila pe care o vor avea personajele Apa si Foc in templul urias de gheata. Aici ai grija sa te feresti de fiecare obstacol ce ti-ar putea pune piedici in a ajunge la finalul fiecarui nivel provocator al jocului. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu apa si foc, apa si foc jocuri, apa si foc online, apa si foc jocuri noi, jocuri cu apa si foc online, apa si foc aventura, apa si foc gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

APA SI FOC IN TEMPLUL DE GHEATA a fost adugat in data de: si este al 2409-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE