JOCURI ANIMALE - PORCUSORUL

Descriere Joc:

Jocul PORCUSORUL face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 119 ori. Porcusorul este joc gratis online de make up si de ingrijit porcusorul cel frumos, daruit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa te distrezi cat mai mult alaturi de acesta. Ai grija de porcusor in fiecare misiune si poti castiga un punctaj mare mereu. Incearca sa castigi toate situatiile in care te va pune jocul si vei putea avea un punctaj ridicat de fiecare data. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu animale, jocuri porcusori, jocuri cu porci, jocuri online porcusori, jocuri gratis animale, jocuri gratis porcusori, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PORCUSORUL a fost adugat in data de: si este al 2410-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE