JOCURI BIBI SI TINA - BIBI SI TINA CU CALUL 2

Descriere Joc:

Jocul BIBI SI TINA CU CALUL 2 face parte din categoria JOCURI BIBI SI TINA si a fost jucat de 112 ori. Bibi si tina cu calul 2 este un joc nou, oferit de siteul www.jocuripoki.ro unde poti sa le ajuti pe Bibi si pe Tina sa isi ingrijeasca calutul cel bland si adorabil. Tu trebuie sa ai grija de calul cel bun al celor doua si astfel vei fi recompensat pe masura. Ai grija ca acest cal sa fie ingrijit si hranit si astfel vei putea porni intr-o adevarat aventura alaturi de acesta si alaturi de Bibi si Tina. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu bibi si tina, online bibi si tina, jocuri bibi si tina, jocuri noi bibi si tina, jocuri gratis bibi si tina, minimax bibi si tina, bibi si tina minimax, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BIBI SI TINA CU CALUL 2 a fost adugat in data de: si este al 2412-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BIBI SI TINA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE