JOCURI DISNEY - SARITURI ONLINE CU SHREK

Descriere Joc:

Jocul SARITURI ONLINE CU SHREK face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 80 ori. Sarituri online cu Shrek este un joc interesant de sarit gratis pe care il poti incerca pe site-ul www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa iti dai silinta sa ajungi cat mai sus pentru a lua puncte multe.Trebuie sa incerci sa il ajuti deci pe Shrek sa sara foarte mult in acest joc online ar sariturilor folosindu-te de experienta ta vasta.Vei putea sari cu Shreck si astfel vei reusi sa castigi acest joc daca o vei face corect de fiecare data in fiecare nivel din joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jumping games, juegos de salto, jeux de saut, springen spiele, jogos de salto, duke kercyer lojra, saltoka jokoak, jocs de salt, skakaci hry, skakanje igre, jumping spil, saltante ludoj, tumatalon laro, tumatalon laro, hyppyleikeista, gemau neidio, xogos de salto, cluichí leim, stokk leikur, giochi di jumping, saliendo lusus, jumping jatekok, hopping spill, skoki gry, jumping spelletjes, jocuri sarituri, jocuri sarituri noi, jocuri sarituri gratis, jocuri sarituri onlin, jocuri sarituri 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul sau tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SARITURI ONLINE CU SHREK a fost adugat in data de: si este al 2560-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE