JOCURI DISNEY - LUPTA LUI X-MEN

Descriere Joc:

Jocul LUPTA LUI X-MEN face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 228 ori. Lupta lui X-men este un super joc de lupta cu eroi pe care tu poti sa il incerci oricand aici pe site-ul gratuit online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea ocazia sa iti ajuti eroii preferati din filmele tale.Va trebui sa devii tu insuti un erou cunoscut si sa iti ajuti aceste celebritati sa inscrie punctaje care mai de care mai bune prin invingerea tuturor celorlalti inamici care vor incerca sa va stea in cale in acest joc incredibil. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: x-men games, free x-men games, new x-men games, online x-men games, mobile x-men games, android x-men games, x-men games 2015, jocuri x-men, jocuri x-men gratis, jocuri x-men noi, jocuri x-men online, jocuri x-men 2016, jocuri cu x-men, jocuri gratis cu x-men, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LUPTA LUI X-MEN a fost adugat in data de: si este al 2561-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE