JOCURI CU BATMAN - BATMAN CU MOTORETA

Descriere Joc:

Jocul BATMAN CU MOTORETA face parte din categoria JOCURI CU BATMAN si a fost jucat de 114 ori. Batman cu motoreta este un joc excelent dedicat pasionatiilor de motoare cat si mai ales fanilor inraiti ai lui Batman,celebrul super erou din Gotham.Trebuie sa il ajuti pe Batman sa treaca de provocarile incredibile pe care le va gasi aici in acest joc cu motociclete si astfel vei putea incasa punctaje pe masura eforturilor tale.Trebuie asadar sa te dai cu incredibila motocicleta a lui Batman si vei fi recompensat in functie de cat de bine o vei conduce. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: batman games, batman games 2016, free batman games, new batman games, online batman games, batman games for free, mobile batman games, android batman games, jocuri batman, jocuri batman noi, jocuri batman online, jocuri batman gratis, jocuri batman 2016, jocuri batman gratuit, jocuri batman gratuite, jocuri batman mobil, jocuri batman pc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BATMAN CU MOTORETA a fost adugat in data de: si este al 2566-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CU BATMAN. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE