JOCURI DRESS-UP - IMBRACA-LE PE MIMI SI LULU

Descriere Joc:

Jocul IMBRACA-LE PE MIMI SI LULU face parte din categoria JOCURI DRESS-UP si a fost jucat de 121 ori. Imbraca-le pe Mimi si Lulu este un joc interesant,nou de imbracat si customizat costume pe care il vei putea juca aici pe site-ul online romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea ocazia de a le oferi cea mai buna imbracaminte celor doua.Va trebui sa alegi cu atentie fiecare haina si fiecare material din care aceasta este confectionata pentru a te convinge ca este de calitate si pentru a le darui celor doua tot ceea ce merita mai bun in materie de imbracaminte. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: dress up, dress up games, free dress up games, online dress up games, new dress up games, best dress up games, dress up games 2016, dress up games for free, jocuri imbracaminte, jocuri imbracaminte gratis, jocuri imbracaminte noi, jocuri imbracaminte online, jocuri imbracaminte 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

IMBRACA-LE PE MIMI SI LULU a fost adugat in data de: si este al 2567-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DRESS-UP. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE