ACTIUNE - BUGS BUNNY SI MORCOVII

Descriere Joc:

Jocul BUGS BUNNY SI MORCOVII face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 137 ori. Bugs Bunny si morcovii este un joc amuzant si interesant,destul de complex pe care site-ul nostru de jocuri www.jocuripoki.ro ti-l ofera pentru a te distra.Vei putea sa treci de aceste nivele impreuna cu Bugs Bunny si astfel vei avea ocazia sa treci de noile aventuri ale lui Bugs Bunny.Vei putea sa inscrii o multime de puncte si astfel vei putea sa culegi toti morcovii pentru a il hranice pe Bugs in acest unic si deosebit joc de indemanare si de aventura. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: bugs bunny games, free bugs bunny games, new bugs bunny games, online, bugs bunny games 2016, jocuri bugs bunny, jocuri bugs bunny noi, jocuri bugs bunny 2016, jocuri bugs bunny gratis, jocuri bugs bunny mobile, jocuri bugs bunny pc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BUGS BUNNY SI MORCOVII a fost adugat in data de: si este al 2568-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE