JOCURI ACTIUNE - MERLIN APARARAND CAMELOTUL

Descriere Joc:

Jocul MERLIN APARARAND CAMELOTUL face parte din categoria JOCURI ACTIUNE si a fost jucat de 88 ori. Merlin apararand Camelotul este un joc incredibil,de-a dreptul legendar cu cel mai viteaz luptator al tuturor timpurilor,Merlin,in care trebuie sa iti protejezi Castelul si orasul,Camelot.Va trebui sa faci fata tututor inamicilor care vor face orice pentru a te distruge si astfel vei putea sa il ajuti cum se cuvine pe bravul Merlin.Trebuie sa iti utilizezi toate puterile si fiecare parte din curaj pentru a salva orasul si pe Merlin de la distrugere. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: merlin, jocuri merlin, jocuri cu merlin, jocuri online merlin, jocuri gratis merlin, jocuri noi merlin, jocuri cu merlin online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Folosesta tastatura si mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MERLIN APARARAND CAMELOTUL a fost adugat in data de: si este al 2569-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE