JOCURI DISNEY - FIFI SI FLORILE MAGICE

Descriere Joc:

Jocul FIFI SI FLORILE MAGICE face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 129 ori. Fifi si florile magice este un joc incredibil de interesant dedicat in special fetelor cat si mai ales iubitorilor de flori din intreaga lume,unde te vei putea distra si bucura de atmosfera aceasta magica.Trebuie sa o ajuti pe celebra fetita Fifi sa aiba grija de toate celelalte flori pentru ca acestea sa nu se ofileasca si bineinteles sa nu moara in urma conditiilor grele pe care le vor avea de infruntat pe viitor. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: flori online, jocuri flori, jocuri flori, jocuri cu flori, jocuri cu flori gratis, fifi si floricelele, jocuri cu fifi, minimax, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FIFI SI FLORILE MAGICE a fost adugat in data de: si este al 2571-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE