ACTIUNE - NEVASTUICA SI INGHETATA

Descriere Joc:

Jocul NEVASTUICA SI INGHETATA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 122 ori. Nevastuica si inghetata este un joc dragut si amuaznt de indemanare pe care ti-l oferim pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ii duci inghetata potrivita acestei nevastuici pofticioase.Trebuie sa ai insa mare grija sa nu fii prins,astfel ca vei fi obligat sa fii foarte vigilent pentru a face o treaba ca la carte.Va trebui sa te strecori printre toate obstacolele care iti vor aparea in cale in acest joc si astfel vei putea indeplini fiecare misiune primita. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri indemanare, inghetata, inghetata online, jocuri inghetata, jocuri cu inghetata, jocuri nevastuica, nevastuica, nevastuica online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

NEVASTUICA SI INGHETATA a fost adugat in data de: si este al 2572-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE