ACTIUNE - LAZLO IN PADURE

Descriere Joc:

Jocul LAZLO IN PADURE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 145 ori. Lazlo in padure este un joc foarte amuzant si totodata extrem de interesant pe care il vei putea juca gratis online pe site-ul romanesc www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa construiesti cat mai multe puncte daca vei urma indeaproape fiecare instructiune primita din partea lui Lazlo.Va trebui sa ii arati acestuia ca esti un exemplu bun de urmat si tu si astfel veti putea face impreuna cele mai interesante misiuni din viata fiecaruia dintre voi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: lazlo, lazlo poki, poki games, jocuri online poki, jocuri poki 2016, jocuri cu lazlo, jocuri online lazlo, jocuri gratis lazlo, jocuri noi lazlo, jocuri lazlo noi, jocuri online cu lazlo, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LAZLO IN PADURE a fost adugat in data de: si este al 2574-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE