ACTIUNE - MUCHA LUCHA WRESTLING

Descriere Joc:

Jocul MUCHA LUCHA WRESTLING face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 209 ori. Mucha Lucha wrestling este un joc bun cu lupte in genul luptelor wrestling in care va trebui sa treci de multimea de lupte in care te vei avanta cu eroul ales de tine,pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa demonstrezi ca te pricepi cat mai bine sa te lupti cu orice adversar.Incearca in final sa obtii victorie dupa victorie in fiecare lupta pe care ai ales-o si vei fi foarte bine recompensat cu punctaje mari. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: wrestling, wrestling poki, jocuri cu wrestling, wrestling jocuri noi, wrestling 2016, wrestling online, wrestling gratis, wrestling mucha lucha, mucha lucha online, mucha lucha 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MUCHA LUCHA WRESTLING a fost adugat in data de: si este al 2575-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE