JOCURI INDEMANARE - MONSTER INC 2

Descriere Joc:

Jocul MONSTER INC 2 face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 227 ori. Monster inc 2 este un joc indemanatic unic gratuit pe care il vei putea juca gratis aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti cat mai bine indemanarea de a te ascunde si de a depista pe ceilalti jucatori si bineinteles,mai ales pe celelalte personaje din acest joc unic si amuzant.Trebuie sa te pricepi foarte bine la a te ascunde si a ii gasi pe ceilalti pentru a putea castiga fiecare nivel al acestui joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: monster inc, monster inc online, monster inc 2016, monster inc poki, monster inc gratuit, jocuri cu monster inc, jocuri noi monster inc, jocuri poki monster inc, jocuri gratuite monster inc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a te juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MONSTER INC 2 a fost adugat in data de: si este al 2576-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE