JOCURI PUZZLE - VIOLETA CANT PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul VIOLETA CANT PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 128 ori. Violeta cant puzzle este un joc online oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti inteligenta pentru a putea rezolva cat mai multe puzzle-uri cu frumoasa si minunata violetta.Incearca asadar sa o ajuti cat mai mult pe aceasta sa rezolve aceste puzzle-uri interesante si incitante pe care noi ti le vom pune la dispozitie pentru a le rezolva si juca in timpul tau liber. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu violeta, violeta jocuri online, jocuri puzzle 2016, puzzle 2016, puzzle online gratuit, puzzle gratis, puzzle cu violeta, puzzle violeta, violeta puzzle, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETA CANT PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 2579-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE