JOCURI VIOLETTA - VIOLETTA SI THOMAS PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA SI THOMAS PUZZLE face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 66 ori. Violetta si Thomas este un joc de tipul puzzle,in care trebuie sa te bucuri de o atmosfera frumoasa alturi de Violetta si Thomas,aici pe site-ul online www.jocuripoki.ro Trebuie sa incerci sa rezolvi acest puzzle cat mai bine posibil si astfel vei putea sa iei punctaje bune pentru logica ta.Foloseste-ti mintea si logica pt a aranja corect piesele si castiga punctajul dorit de fiecare data aici pe site-ul nostru de jocuri online romanesc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri violetta si thomas, jocuri cu violetta si thomas, jocuri violetta, jocuri cu violetta, jocuri noi violetta, jocuri thomas, jocuri thomas 2016, thomas 2016, thomas online, thomas jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA SI THOMAS PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 2580-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE