JOCURI PUZZLE - VIOLETTA SI LEON PUZZLEUL

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA SI LEON PUZZLEUL face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 108 ori. Violetta si Leon puzzleul este un joc frumos de puzzle,daruit de site-ul romanesc www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti indemanarea mintala cat si cea logica pt a aranja aceste piese la locul lor.Incearca deci sa iti folosesti cat mai bine mintea pt a le pune pe fiecare la loc si desigur rezolva enigmele.Bucurate de compania lui Violetta si Leon in acest joc gratuit si incearca sa ii ajuti sa rezolve fiecare mister. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri puzzle 2016, jocuri violetta si leon, jocuri cu violetta si leon, jocuri noi violetta si leon, jocuri gratis violetta si leon, jocuri 2016 violetta si leon, violetta si leon 2016, violetta si leon jocuri logice, violetta si leon jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA SI LEON PUZZLEUL a fost adugat in data de: si este al 2581-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE