JOCURI VIOLETTA - VIOLETTA MACHIAJ

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA MACHIAJ face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 127 ori. Violetta machiaj este un joc online de machiaj,oferit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa o ajuti pe Violetta sa se machieze cat mai frumos.Incearca sa folosesti cele mai interesante si mai bine nuante de machiaj,pe care le vei gasi cu siguranta in echipamentul de machiat al violettei si astfel vei putea sa o transformi pe aceasta in cea mai frumoasa femeie si fetita totodata din lume. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu violetta, violetta la machiaj, violetta jocuri machiat, violetta jocuri de machiat, violetta jocuri fete, violetta fete, violetta pentru fete, violetta de fete, violetta jocuri noi, violetta 2016, violetta gratis, violetta jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA MACHIAJ a fost adugat in data de: si este al 2586-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE