JOCURI PUZZLE - TARZAN SI MARY JANE

Descriere Joc:

Jocul TARZAN SI MARY JANE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 138 ori. Tarzan si mary Jane este un joc gratuit de tipul puzzle oferit de site-ul online romanesc www.jocuripoki.ro in exclusivitate pentru fiecare pasionat al jocurilor cu tarzan si jane.Trebuie sa iti folosesti inteligenta si mintea pentru a putea aranja cat mai bine piesele jocului la locul potrivit.Incearca deci sa folosesti cat mai bine aceasta tactica si vei putea obtine un punctaj bun de fiecare data cand vei juca acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri gratis tarzan, tarzan jocuri 2016, tarzan 2016, tarzan puzzle, puzzle cu tarzan, jocuri gratis cu tarzan, jocuri 2016 cu tarzan, tarzan jocuri gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN SI MARY JANE a fost adugat in data de: si este al 2587-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE