JOCURI PUZZLE - TARZAN SI JANE PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul TARZAN SI JANE PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 142 ori. Tarzan si Jane puzzle este un joc nou online oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa te folosesti de inteligenta si indemanarea mintii tale pentru a putea rezolva toate puzzle-urile pe care le vei intalni.Incearca deci sa te bucuri de atmosfera celor doi indragostiti si rezolva acest puzzle intr-un timp cat mai scurt si vei putea beneficia de cel mai mare punctaj dintre toti. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: puzzle cu tarzan, jocuri cu tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri gratis tarzan, tarzan jocuri noi, tarzan jocuri logice, tarzan logica, tarzan jocuri de logica, jocuri logice cu tarzan, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN SI JANE PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 2588-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE