JOCURI DISNEY - QUACK PACK SUTEAZA SI INSCRIE

Descriere Joc:

Jocul QUACK PACK SUTEAZA SI INSCRIE face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 119 ori. Quack Pack suteaza si inscrie este un joc foarte amuzant,daruit de site-ul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti dai silinta sa il ajuti pe Quack Pack sa marcheze cat mai multe goluri din fiecare incercare a sa de a inscrie.Incearca deci sa demonstrezi ca te pricepi in a suta cum trebuie in minge si astfel vei putea sa inscrii gol dupa gol in acest joc deosebit si interesant al vremurilor noastre. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri disney 2016, quack pack, quack pack jocuri online, quack pack jocuri noi, quack pack online, quack pack 2016, jocuri cu quack pack, jocuri gratis quack pack, jocuri noi quack pack, jocuri poki quack pack, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

QUACK PACK SUTEAZA SI INSCRIE a fost adugat in data de: si este al 2589-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE