ACTIUNE - DORAEMON SI KING KONG

Descriere Joc:

Jocul DORAEMON SI KING KONG face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 215 ori. Doraemon si King Kong este un joc online gratuit daruit de site-ul online de jocuri www.jocripoki.ro unde trebuie sa ii ajuti pe cei doi.Va trebi sa faci eforturi cat mai mari pentru a putea castiga si astfel te vei putea bucura de o minunata atmosfera in compania Doraemon si a lui king kong.Daca te vei descurca cu fiecare misiune in parte vei avea sansa sa castigi cele mai mari punctaje in acest joc online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri doraemon, doraemon jocuri noi, doraemon jocuri online, doraemon jocuri gratis, doraemon 2016, doraemon jocuri 2016, doraemon jocuri romanesti, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DORAEMON SI KING KONG a fost adugat in data de: si este al 2591-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE