JOCURI LOONEY TUNES - COPII LOONEY TUNES

Descriere Joc:

Jocul COPII LOONEY TUNES face parte din categoria JOCURI LOONEY TUNES si a fost jucat de 144 ori. Copii looney tunes este un joc frumos si amuzant,de indemanae si inteligenta,oferit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa il ajuti pe acest Motan,sylvestersi astfel sa ii indeplinesti fiecare obiectiv pe care acesta l-a primit.Incearca sa te bucuri de aceasta atmosfera unica a desenelor si desigur ,trebuie sa iti dai silinta sa castigi punctaje mari pentru a il ajuta cat mai mult pe Sylvester. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri sylvester, jocuri noi cu sylvester, sylvester jocuri gratis, sylvester jocuri gratuite, sylvester jocuri online, sylvester jocuri noi sylvester, jocuri gratis cu sylvester, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COPII LOONEY TUNES a fost adugat in data de: si este al 2592-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI LOONEY TUNES. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE