JOCURI CARTOON NETWORK - JHONNY BRAVO PORTAR

Descriere Joc:

Jocul JHONNY BRAVO PORTAR face parte din categoria JOCURI CARTOON NETWORK si a fost jucat de 296 ori. Jhonny bravo portar este un joc gratuit de fotbal oferit de site-ul nou de jocuri online romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa aperi poarta impreuna cu acest brav personaj din desenele animate Jhonny bravo.Trebuie sa tragi la poarta suturi si sa dai cat mai multe goluri si totodata sa aperi poarta cand adversarul va suta si va incerca sa dea la randul sau gol. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi johnny bravo, johnny bravo jocuri noi, johnny bravo jocuri gratis, johnny bravo jocuri online, jocuri online johnny bravo, jocuri gratis johnny bravo, jocuri cu johnny bravo, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

JHONNY BRAVO PORTAR a fost adugat in data de: si este al 2596-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CARTOON NETWORK. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE