ACTIUNE - SARITURI CU SKATEUL

Descriere Joc:

Jocul SARITURI CU SKATEUL face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 151 ori. Sarituri cu skateul este un joc sportiv de actiune si de indemanare oferit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro in care va trebui sa iti folosesti cat mai bine indemanarea de a sari peste obstacole.Va trebui sa treci cu skateul fara probleme peste aceste obstacole care ti se vor aduce si astfel vei putea castiga o multime de puncte pentru indemanarea ta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri skateboard, jocuri noi skateboard, jocuri gratis skateboard, jocuri online skateboard, skateboard online, skateboard jocuri gratis, skateboard jocuri noi, skateboard jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SARITURI CU SKATEUL a fost adugat in data de: si este al 2598-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE