JOCURI INDEMANARE - COMBINA

Descriere Joc:

Jocul COMBINA face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 271 ori. Combina este un joc de ferma gratis si de condus oferit de site-ul nou de jocuri online www.jocuripoki.ro unde va trebui sa conduci aceasta combina uriasa.Incearca sa nu avariez aceasta masinarie foarte importanta pentru ferma si vei fi recompensat pe masura efortului tau.Va trebui sa incerci sa conduci aceasta combina cat mai bine si sa faci o treaba buna pentru ferma ta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi ferma, ferma combina, ferma jocuri gratis, ferma jocuri noi, ferma jocuri online, jocuri cu ferma, ferma jocuri gratuite, jocuri gratis ferma, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COMBINA a fost adugat in data de: si este al 2599-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE