JOCURI DISNEY - MICII MEI PONEI

Descriere Joc:

Jocul MICII MEI PONEI face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 141 ori. Micii mei ponei este un joc gratuit online daruit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea castiga punctaje bune daca iti vei ajuta poneii.Trebuie sa te distrezi in compania acestora si sa le daruiesti ajutorul de care cu siguranta acestia au nevoie.Trebuie sa incerci sa iti ajuti poneii in acest joc online si vei putea sa fii primul jucator dintre toti. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri micii ponei, jocuri noi ponei, jocuri gratis ponei, jocuri noi cu ponei, jocuri online ponei, ponei online, ponei jocuri noi, ponei jocuri gratis, ponei jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MICII MEI PONEI a fost adugat in data de: si este al 2606-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE