JOCURI PUZZLE - ANGELO E CEL MAI TARE PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul ANGELO E CEL MAI TARE PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 114 ori. Angelo e cel mai tare puzzle este un joc nou interesant de tipul puzzle oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa il ajuti pe Angelo e cel mai tare din desenul animat cu acelasi nume sa rezolve fiecare puzzle din toate nivelele acestui joc.Incearca asadar sa il ajuti pe acesta sa faca fiecare puzzle intr-un timp cat mai scurt pentru a primi punctaje bune si pentru a trece de la un nivel la altul. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angelo e cel mai tare, jocuri noi angelo e cel mai tare, jocuri online angelo e cel mai tare, jocuri gratis angelo e cel mai tare, angelo e cel mai tare online, angelo e cel mai tare jocuri noi, angelo e cel mai tare jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGELO E CEL MAI TARE PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 2607-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE