JOCURI DISNEY - TARZAN NUCI DE COCOS

Descriere Joc:

Jocul TARZAN NUCI DE COCOS face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 231 ori. Tarzan nuci de cocos este un joc unic cu tarzan,daruit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi cat mai bine indemanarea pentru a il ajuta pe Tarzan sa culeaga cat mai multe nuci de cocos.Trebuie sa nu te lasi invins de pericolele care se afla in jungla la fiecare pas si desigur ai sansa sa castigi orice punctaj daca vei indeplini fiecare obiectiv primit de Tarzan. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri gratis tarzan, jocuri online tarzan, tarzan diseny, jocuri tarzan disney, tarzan disney games, disney games tarzan, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca si tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN NUCI DE COCOS a fost adugat in data de: si este al 2608-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE