ACTIUNE - TARZAN PE LIANE

Descriere Joc:

Jocul TARZAN PE LIANE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 163 ori. Tarzan pe liane este un joc gratis de indemanare si o gramada de actiune,pe care tu il poti incerca online pe site-ul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa il ajuti pe Tarzan sa treaca prin jungla folosindu-se de lianele care il balanseaza una spre cealalata.Aici,trebuie sa iti folosesti cat mai bine talentul de a trece peste obstacole si pericole si vei putea sa incasezi punctajele maxim mereu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri gratis tarzan, jocuri online tarzan, tarzan online, tarzan jocuri noi, tarzan jocuri gratis, tarzan gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN PE LIANE a fost adugat in data de: si este al 2609-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE