ACTIUNE - TARZAN MOTOCICLETA

Descriere Joc:

Jocul TARZAN MOTOCICLETA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 161 ori. Tarzan Motocicleta este un joc interesant cu tarzan,oferit de site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro unde poti sa il ajuti pe tarzan sa se dea cu motocicleta sa cea noua.Vei putea sa o conduci cat mai mult si vei trebui sa treci peste obstacolele care vor aparea pe traseul fiecarui nivel pentru a putea evolua si ajunge la finalul acest joc deosebit de captivant si interesant. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tarzan, jocuri gratis tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri online tarzan, tarzan online, tarzan jocuri noi, tarzan jocuri gratis, tarzan jocuri gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN MOTOCICLETA a fost adugat in data de: si este al 2610-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE