JOCURI AVENTURA - TARZAN IN JUNGLA

Descriere Joc:

Jocul TARZAN IN JUNGLA face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 142 ori. Tarzan in jungla este un joc foarte interesant de indemanare si de aventura cu minunatul si curajosul Tarzan,oferit de site-ul de jocuri romanesti online www.jocuripoki.ro unde poti sa folosesti indemanarea si curajul acestuia pentru a trece peste obstacolele care i se vor ivi in cale.Treci peste toate aceste obstacole si vei putea castiga punctaje si recompense secrete care sa te ajute sa primesti puncte importante. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri gratis tarzan, jocuri online tarzan, tarzan online, tarzan jocuri noi, tarzan jocuri gratis, tarzan gratis online, tarzan jungla, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN IN JUNGLA a fost adugat in data de: si este al 2611-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE