ACTIUNE - AVENTURA LUI TARZAN

Descriere Joc:

Jocul AVENTURA LUI TARZAN face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 160 ori. Aventura lui Tarzan este un joc online oferit de siteul gratuit online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa castigi cat mai multe punctaje ajuntandu-l pe Tarzan sa treaca peste diversele provocari din acest joc. Aici poti sa treci cu motocicleta peste tot felul de obstacole si vei putea parcurge fiecare traseu de la capat pana la final daca vei fi un conducator excelent. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tarzan, jocuri noi tarzan, jocuri online tarzan, jocuri tarzan, tarzan online, tarzan jocuri gratis, tarzan jocuri noi, tarzan online, tarzan gratis, tarzan motocicleta, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVENTURA LUI TARZAN a fost adugat in data de: si este al 2612-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE