JOCURI POMPIERI - POMPIERUL SAM CU BARCA

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL SAM CU BARCA face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 220 ori. Pompierul Sam cu barca este un joc gratis de aventura cu barcuta oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei avea ocazia sa ii ajuti pe pompieri mai ales pe Sam sa se dea cu barca. Asadar ai grija sa te dai cat mai indemanatic cu barca pe apa si ajuta-l pe Sam sa o controleze si sa o conduca intr-un mod cat mai bun pentru a nu se rasturna si a cadea in apa. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompierul sam, jocuri gratis pompierul sam, jocuri online pompierul sam, jocuri noi pompierul sam, pompierul sam online, pompierul sam gratis, pompierul sam jocuri noi, pompierul sam jocuri mobil, pompierul sam pc, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca si tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL SAM CU BARCA a fost adugat in data de: si este al 2614-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE