JOCURI POMPIERI - POMPIERUL SAM SI CAINELE

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL SAM SI CAINELE face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 166 ori. Pompierul Sam si cainele este un joc nou online gratuit daruit aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti folosi cat mai mult indemanarea si mai ales curajul pentru a avea grija de locuitorii din oras. Incearca sa castigi in acest joc si te vei bucura de un succes rasunator si de o multime de punctaje favorabile alaturi de pompierul si de catelul sau. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompierul sam, online pompierul sam, pompierul sam online, pompierul sam gratis, pompierul sam jocuri noi, jocuri gratis pompierul sam, jocuri online pompierul sam, jocuri cu pompierul sam, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL SAM SI CAINELE a fost adugat in data de: si este al 2616-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE