JOCURI POMPIERI - POMPIERUL SAM JUPITER

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL SAM JUPITER face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 125 ori. Pompierul Sam Jupiter este un joc interesant cu pompierul sam si prietenii lui, unde trebuie sa il ajuti pe acesta sa condcua in jurul orasului si eventual sa schimbe rotile uzate ale masinii sale. Va trebui sa oferi un sprijin important echipei de pompieri ai pompierului sam din acest joc nou iar daca vei face o treaba buna vei fi recompensat si poate chiar promovat ca si pompier. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompierul sam, jocuri noi pompierul sam, jocuri gratis pompierul sam, jocuri online pompierul sam, pompierul sam online, pompierul sam gratis, pompierul sam jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca si mouse-ul. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL SAM JUPITER a fost adugat in data de: si este al 2618-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE