JOCURI POMPIERI - POMPIERUL SAM MASINA DE POMPIERI

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL SAM MASINA DE POMPIERI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 162 ori. Pompierul Sam Masina de Pompieri este un joc gratis cu pompieri si salvatori oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa il ajuti pe pompierul sam sa salveze cat mai multi oameni. Aici ai ocazia sa inchei o multime de misiuni si sa demonstrezi ca esti nascut pentru o adevarata provocare pentru fiecare pompier al lumii noastre. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompierul sam, jocuri online pompierul sam, jocuri noi pompierul sam, jocuri gratis pompierul sam, pompierul sam online, pompierul sam online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL SAM MASINA DE POMPIERI a fost adugat in data de: si este al 2619-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE