JOCURI DISNEY - MICKEY SI DONALD

Descriere Joc:

Jocul MICKEY SI DONALD face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 127 ori. Mickey si Donald este un joc online disnez de aventura cu cei doi buni prieteni, Mickey si Donald unde trebuie sa ii ajuti pe acestia doi sa supravietuiasca si sa treaca fara probleme de obstacolele intalnite pe aceasta insula cu peripetii.Asadar trebuie sa iti folosesti capacitatea de a juca cat mai bine si sa ii ajuti pe Mickey si Donald sa castige fiecare recompensa la final de nivel. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mickey si donald, jocuri noi mickey si donald, jocuri gratis mickey si donald, jocuri online mickey si donald, mickey si donald online, mickey si donald gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MICKEY SI DONALD a fost adugat in data de: si este al 2620-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE