JOCURI INDEMANARE - ICARLY PREPARA SUSSHI

Descriere Joc:

Jocul ICARLY PREPARA SUSSHI face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 129 ori. iCarly prepara susshi este un joc online gratuit din bucatarie de gatit pe care ti-l oferim pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa iti folosesti cat mai bine talentul in a gati un sushi gustos si delicios. Aici va trebui sa demonstrezi ca te pricepi sa gatesti pentru Carly si prietenii ei cei mai buni pe care i-a invitat la restaurantul tau nou deschis de preparat sushi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu icarly, jocuri online icarly, icarly online, free icarly online, icarly online games, icarly jocuri de gatit, icarly gateste, icarly online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ICARLY PREPARA SUSSHI a fost adugat in data de: si este al 2621-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE