JOCURI BIBI SI TINA - BIBI SI TINA MINIMAX

Descriere Joc:

Jocul BIBI SI TINA MINIMAX face parte din categoria JOCURI BIBI SI TINA si a fost jucat de 130 ori. Bibi si Tina minimax este un joc gratuit nou cu bibi si micuta tina in care vei avea din nou oportunitatea sa le ajuti pe cele doua vrajitoare. Incearca asadar sa iti folosesti toata indemanarea avuta si vei avea parte de un punctaj cat mai mare. Trebuie sa demonstrezi ca esti curajos si brav si desigur vei putea in acest mod sa le oferi ajutorul dorit celor doua fetite. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu bibi si tina, jocuri noi bibi si tina, bibi si tina online, bibi si tina jocuri noi, bibi si tina jocuri gratis, bibi si tina gratuit, bibi si tina online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BIBI SI TINA MINIMAX a fost adugat in data de: si este al 2627-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BIBI SI TINA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE