JOCURI BIBI SI TINA - BIBI SI TINA LA TARA

Descriere Joc:

Jocul BIBI SI TINA LA TARA face parte din categoria JOCURI BIBI SI TINA si a fost jucat de 130 ori. Bibi si Tina la tara este un joc online de ferma cu Bibi si Tina, cele doua cele mai bune prietene vrajitoare din toate timpurile. Aici tu va trebui sa le oferi fiecareia dintre acestea ajutorul de care au nevoie pentru a putea castiga. Vei putea obtine punctaje bune daca vei face o treaba formidabila la ferma alaturi de Bibi si de Tina. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu bibi si tina, jocuri bibi si tina, jocuri gratis bibi si tina, jocuri noi bibi si tina, jocuri online bibi si tina, bibi si tina online, bibi si tina gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BIBI SI TINA LA TARA a fost adugat in data de: si este al 2629-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI BIBI SI TINA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE