ACTIUNE - ICARLY ATACUL PIRATILOR

Descriere Joc:

Jocul ICARLY ATACUL PIRATILOR face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 156 ori. iCarly atacul piratilor este un joc foarte interesant si captivant cu pirati pe care tu il poti juca gratuit online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei avea oportunitatea sa castigi in fata piratilor care te ataca.Incearca sa faci fata fiecarui atac al piratilor si ai sa castigi mereu punctaje si recompense pe masura eforturilor tale depuse in joc alaturi de Icarly. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu icarly, jocuri gratis icarly, jocuri online icarly, icarly online, icarly jocuri noi, icarly jocuri pirati, jocuri icarly, icarly jocuri noi online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ICARLY ATACUL PIRATILOR a fost adugat in data de: si este al 2631-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE