JOCURI AVENTURA - ICARLY CU TRICOURI

Descriere Joc:

Jocul ICARLY CU TRICOURI face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 130 ori. iCarly cu tricouri este un joc extrem de amuzant, de vara cu celebrul personaj,iCarly unde tu trebuie sa te distrezi impreuna cu el intr-o noua aventura pe siteul online www.jocuripoki.ro . Aici va trebui sa ii oferi acestuia o experienta interesanta alturi de care tu o sa ter bucuri pe parcursul jocului intr-un stil aparte impreuna cu ICarly. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu icarly, jocuri online icarly, jocuri noi icarly, jocuri gratis icarly, icarly online, icarly comedie, icarly jocuri amuzante, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ICARLY CU TRICOURI a fost adugat in data de: si este al 2632-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE