JOCURI DRESS-UP - ICARLY DRESS UP

Descriere Joc:

Jocul ICARLY DRESS UP face parte din categoria JOCURI DRESS-UP si a fost jucat de 123 ori. iCarly dress up este un joc nou online de tipul dress up ,gasit online pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu poti sa il imbraci pe acesta. Aici trebuei sa iti folosesti capacitatea de a alcatui o garderoba cat mai buna pentru prietenul tau iCarly si vei putea sa il ajuti pe acesta sa participe la concursurile importante de frumusete si moda cu vestimentatia pe care tu i-o daruiesti. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu icarly, jocuri noi icarly, jocuri gratis icarly, icarly online, icarly jocuri noi, icarly jocuri gratis, icarly jocuri fete, icarly dress up, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ICARLY DRESS UP a fost adugat in data de: si este al 2633-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DRESS-UP. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE