JOCURI PUZZLE - POUND PUPPIES PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul POUND PUPPIES PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 94 ori. Pound Puppies puzzle este un joc gratis online cu catelusi, gasit online pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa rezolvi cat mai rapid fiecare puzzle. Aici tu va trebui sa demonstrezi ca te pricepi la rezolvarea cator mai multe puzzle cu catei si astfel vei putea castiga un punctaj mare mereu, cand vei juca alaturi de catelusi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu catei, jocuri noi catei, jocuri gratis catei, jocuri online catei, catei online, jocuri cu catelusi, jocuri online puzzle, jocuri puzzle caini, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POUND PUPPIES PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 2634-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE