ACTIUNE - CURSA LUI FULGER MCQUEEN

Descriere Joc:

Jocul CURSA LUI FULGER MCQUEEN face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 90 ori. Cursa lui Fulger Mcqueen este un joc nou gratuit online, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa demonstrezi ca poti castiga cat mai multe puncte. Aici ai ocazia sa faci curse cu Fulger mcqueen din seria cars, unde poti sa il conduci pe acesta spre victorie mereu. Castiga asadar fiecare cursa si demonstreaza ca Fulger Mcqueen e cea mai rapida masina de curse din lume. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu fulger mcqueen, fulger mcqueen online, fulger mcqueen curse, jocuri noi fulger mcqueen, jocuri gratis fulger mcqueen, jocuri online fulger mcqueen, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CURSA LUI FULGER MCQUEEN a fost adugat in data de: si este al 2637-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE